IBM Connections Cloud er verdensledende!

csak0wkwcaafg5t

For syvende år på rad har analyseselskapet IDC rangert IBM på førsteplassen når det gjelder Enterprise Social Networks.

Det er den nettsky-baserte løsningen IBM Connections Cloud det her dreier seg om – løsningen som både vi i Brainworker og en rekke andre norske bedrifter benytter seg av.

Løsningen har alt en bedrift – stor eller liten – trenger for å samhandle raskt, enkelt og profesjonelt både internt og eksternt. Med alle de helt integrerte funksjonene i en og samme arbeidsflate optimaliserer, forenkler og forbedrer man kommunikasjon, kompetansedeling og skaper raskere prosesser og enklere arbeidsflyt i bedriftene.

To norske kommuner, Steigen og Hamarøy, har allerede tatt i bruk den nye måten å jobbe på og hele 60 % av de ansatte sier løsningen gjør dem mer effektive på jobben. Ikke minst at de også kan samhandle bedre i interkommunale prosjekter bidrar betydelig til raskere saksbehandling.

Vil du vite mer om IBM Connections Cloud kan du registrere deg her så vil vi ta kontakt med deg:



Kategorier:Cloud, Nyhet

%d bloggere like this: