Evernote kommer til iMessage!

Jeg er en smule begeistret over hva som nå skjer med Messages. Med introduksjonen av App Store for iMessage i iOS 10, kan du gjøre mer med messaging enn noensinne tidligere! Nå inkluderer det nemlig at du kan dele notater du har i Evernote med brukere av iMessage. Og det kan du gjøre uten å gå ut av iMessage appen. Start opp Evernote for iMessage, søk gjennom notatene dine, velg det du ønsker å sende.

Evernote for iMessage lar deg dele dine Evernote-notater med andre brukere av iMessage. Om mottakeren allerede har Evernote vil linken åpne seg i iMessage appen. Dette er en perfekt måte for å sende møte- og prosjektinformasjon, påminnelser, forelesningsnotater og annet du ønsker å dele mens du er på farten.

Etter at du har oppgradert til iOS 10, bør du med andre ord også laste ned Evernote 7.17 for å dra full nytte av de nye funksjonene, oppdateringene og forbedringene som Evernote har gjennomgått. På den måten kan du sørge for at det alltid er enkelt å skrive notater, fange øyeblikksbilder, skrive, søke finne og dele!.

Oppdater til versjon 7.17 i dag!Kategorier:Evernote, Nyhet

%d bloggere like this: