GRATIS: Webinar om Evernote for Business!

Du har hørt om Evernote, ikke sant? Men kanskje aldri satt deg ordentlig inn i hva Evernote er og hva løsningen kan gjøre for deg personlig og ikke minst for din bedrift? Det skal jeg vise deg om du melder deg på mitt mini-webinar. Se video og påmelding nederst!

Tirsdag 25. oktober 2016 fra 08:30 til 09:00 holder jeg et mini-webinar for deg som er interessert i å få en grunnleggende innføring i hvordan du og din bedrift kan ta i bruk særdeles enkle arbeidsmetoder for å dele dokumenter, prosjekter, datafiler, kvitteringer, lydopptak, notater, rapporter på en utrolig enkel måte. Og alt er tilgjengelig for deg enten du bruker en Windows PC, en Apple Mac, eller en håndholdt enhet basert enten på Android eller Apple iOS. Spiller ingen rolle – du kan til og med bare bruke en nettleser på en internettkafé.

ECC_Logo_@1x 2Jeg har brukt Evernote helt siden løsningen kom på markedet og er Evernote Certified Consultant. Når jeg er i møter benytter jeg Evernote for notater – enten jeg skriver dem rett inn, tar opp lyden fra møtet eller tar et bilde av de håndskrevne notatene etterpå. Å gjenfinne data i Evernote er uhyre enkelt – den søker til og med i min egen eller andres håndskrift!

Dette og mye mer skal jeg vise deg om du melder deg på webinaret som du kan delta på uansett hvor du befinner deg!

Klikk her for å melde deg på og få mer informasjon!Kategorier:Cloud, Nyhet, Produktivitet, Video, Webinar

%d bloggere like this: