Meld deg på Gründermessen 2016, Oslo

Da er det igjen tid for den viktige Gründermessen 2016 i Oslo. Vi trenger å få fart på næringslivet, vi trenger å starte flere bedrifter og vi trenger flere arbeidsplasser. Vi trenger innovasjon – og ikke minst trenger vi flere gründere!

Går du rungt med en gründer i magen så er dette konferansen du skal melde deg på til. Her får du en rekke spennende foredrag (meg selv inkludert) som vil gi deg kunnskap, energi og inspirasjon til deg som er i startfasen på noe nytt og spennende.

Ta en titt på programmet og meld deg på her!

Jeg vil også holde mitt foredrag om hvordan du kan unngå å gå i gründerfellene og lære deg å oppnå god balanse mellom gründervirksomheten og ditt private liv ved å ta i bruk en ny måte å jobbe på! Dette foredraget ble kjempepopulært og fikk veldig høy score hos deltakerne ved Gründermessen 2016 Trondheim tidligere i år:

Foredraget ditt var absolutt det som ga meg mest inspirasjon og påfyll, og som jeg sa til deg ved standen din; jeg hadde ikke behov for å høre flere etter deg. – Hege Anita FossumKategorier:Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: