Video: Klar for Gründermessen 2016 i Oslo?

Det er snart tid for Gründermessen 2016 på Telenor Arena onsdag 23. november!

Om du har en gründer i magen eller allerede er i gang med å utvikle ditt eget foretak – ja, da må du få med deg dette arrangementet. Jeg har tidligere deltatt på Gründermessen 2016 i Trondheim – og det var en utrolig suksess. Det var det hundrevis av andre spennende gründere, bøttevis med entusiasme og vilje til å stå på for å lykkes med idéene og drømmen. Kreativt, positivt og optimistisk!

Jeg skal selvfølgelig delta også på Gründermessen 2016 på Telenor Arena. Og som sist skal jeg holde det populære foredraget mitt «Unngå gründerfellene. Jobb smartere og få mer gjort».

Her er et par av tilbakemeldingene fra Trondheim:

  • Foredraget ditt var absolutt det som ga meg mest inspirasjon og påfyll.. Jeg hadde ikke behov for å høre flere etter deg! – Hege Anita Fossum
  • Foredraget ditt var meget inspirerende, nyttig og morsomt. Et høydepunkt i programmet! – Anniken Zahl Furunes //dare to designstudio//

Jeg tar for gitt at du melder deg på til Gründermessen 2016!

Meld deg på her!Kategorier:Nyhet, Video

%d bloggere like this: