Er du plaget med SPAM i Skype?

Jeg irriterer meg stadig mer over Skype. De siste månedene har det stadig dukket opp meldinger fra helt ukjente med linker til websider som interesserer meg «midt i ryggen og lengst ned»…

Det virker som om noen har klart å bryte seg inn og stadig dukker opp med nye brukernavn ettersom det er den samme websiden jeg kommer til hver gang. Det nytter altså ikke å blokkere og melde brukeren inn som «spammer».

Er det noen der ute som kjenner problemet og har funnet en løsning? Selvfølgelig kan jeg droppe hele Skype fra min «Apple Computing Park», men greia er den at jeg bruker Skype som «soft phone» for myphoner  (anbefales) som er min utrolig effektive løsning for telemarketing.

Har du en løsning så gi lyd fra deg. Er løsningen å avinstallere Skype så gjør jeg det!

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: