Ny kost tar over i ISBG!

Du har kanskje ikke hørt om ISBG? Forkortelsen står for IBM Software Bruker Gruppe og er en gjeng med kunder og partnere av IBM som i årevis har arrangert spennende møter, seminarer og weekend-arrangementer med fantastiske foredragsholdere, gode  muligheter for å bygge nettverk blant interessefeller – og selvfølgelig masse sosialt!

Nylig hadde de høstens siste medlemsmøte på BI i Nydalen, Oslo. Der gjorde jeg noen video-opptak med avtroppende leder for ISBG, Roger Johannessen, som takker for seg til våren – og med nestlederen, Hogne Pettersen, som etter all sannsynlighet overtar som leder etter Roger.

Jeg beklager dårlig lyd og en del bakgrunnsstøy i videoen nedenfor. Det var allert førdster gang jeg brukte dette nye kameraet, uten ekstern mikrofon og stativ. Men, man lærer etterhvert.Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: