Kampanjepriser på BOX!

Nå er det penger å spare på BOX-lisenser. Vi har vært så heldige å få betydelige rabatter på et antall lisenser som vi nå selger frem til utgangen av året. Vi snakker flere titalls prosenter i rabatt!

Betingelsen for å få kjøpt disse lisensene er at man er minimum 25 ansatte i bedriften selv om man kan bestille et lavere antall lisenser i første omgang.

KLIKK HER SÅ RINGER VI DEG MED ET TILBUD!

Med BOX kan du ikke bare dele filer, men også opprette, redigere og lese dokumenter sammen med andre i sanntid, når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhet!

Tusenvis av kjente bedrifter verden over benytter BOX for Business. Her er noen:

BOX hjelper deg å øke produktiviteten og jobbe raskere enn noensinne før. Og det uten å gå på bekostning av sikkerheten. Dine datafiler er beskyttet ved hjelp av sentralisert sikkerhetskontroll, kunde-kontrollert kryptering, rettighets-styring og mobil sikkerhet.

BOX integrerer enkelt og sømløst med tusenvis av andre løsninger slik at du kan aksessere dataene dine fra de applikasjonene du allerede bruker.

KLIKK HER SÅ RINGER VI DEG!

OBS! Dette tilbudet gjelder bedrifter med minimum 25 ansatte, selv om det kan bestilles et lavere antall bruker-lisenser. Kontakt oss i dag for et tilbud!Kategorier:Box, Nyhet

%d bloggere like this: