Nytt år og nye muligheter!

Om få dager er det jul og vi går forhåpentligvis noen gode og avslappende dager i møte sammen med våre nærmeste. Etter et år med hardt arbeide er det alltid kjærkomment med noen rolige dager der kropp og sjel kommer i takt igjen.

2016

Året vi legger bak oss har vært det andre året i Brainworker’s korte historie. Første året var  en prøveperiode for å se om de mulighetene jeg trodde var der faktisk eksisterte. Det var også en test på om mitt konsept The New Way To Work hadde livets rett.

Det hadde det. Til de grader. 2016 begynte med et forsiktig omsetnings-budsjett, men den planlagte årsomsetningen ble oppnådd allerede etter årets første tre måneder. Nå like før jul etter at de siste fakturaene er sendt ut, kan jeg konstatere at omsetningen ble tre ganger høyere enn opprinnelig forventet. Med andre ord – suksess.

Dette viser først og fremst to ting: At det fins et marked for mitt konsept. Og at min metode for å jobbe effektivt og strukturert med minimal bruk av tid, faktisk virker!

Min A-B-C metode for prioritering av oppgaver og min fokus på kun å gjøre verdiskapende oppgaver gir konkrete resultater uten å jobbe seg i hjel.

Med andre ord lever jeg teorien min: «Jobb mindre og få mer gjort!»

2017

Neste år vil du oppleve en del endringer hos Brainworker. Tidlig på nyåret vil du oppleve at vårt brand blir sterkere, vi blir mer visuelle, vi blir mer automatiserte og digitaliserte i vårt måte å kommunisere med markedet på.

Du vil oppleve at vår webside blir mer interaktiv, våre prosesser blir mer sømløse og digitale. Skal man levere kvalitet må man automatisere en rekke rutineoppgaver for å frigi mer kvalitetstid til kundene.

Du vil også oppleve at Brainworker vil levere flere teknologi-tjenester ved at vi er i ferd med å etablere en pool med høyt kvalifiserte datatekniske konsulenter – alle seniorer med sertifisert kompetanse og mange års erfaring. Dette er folk som er blant landets fremste innen teknologier for digital samhandling.

2017 blir et spennende år! Vi sees i fremtiden!

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: