Verdens smarteste e-post-løsning?

Joda, jeg var en stor tilhenger av IBM Notes i mange år. Men så gjorde IBM en intelligent vri og tenkte helt på nytt når det gjelder e-post. For egentlig hadde det ikke skjedd noe særlig revolusjonerende innenfor e-post-området på mange år. Ikke hos noen leverandører av «elektriske meldingssystemer».

Men så ansatte IBM en skokk med nye, unge designere fra noen av de beste høyskolene i USA. En av dem, en ung kvinnelig designer, utbrøt plutselig en dag:

– Jeg er overhodet ikke interessert i e-post, jeg er interessert i mennesker og innhold!

Og dermed oppstod prosjektet som i dag er den nye, revolusjonerende måten å jobbe med e-post på – IBM Verse. Dette er løsningen som ikke bare holder orden på post inn og post ut, men som faktisk gjør jobben din enklere og raskere. Og når IBM Watson snart blir implementert i løsningen vil den også tenke for deg og besvare e-post automatisk fordi den automatisk lærer hva du pleier å svare på e-post-henvendelser.

Nedenfor finner du 15 måter å jobbe mer effektivt på med hjelp av IBM Verse. Og, jada, jeg bruker den selv – også på mine håndholdte enheter.

15waysWithVerse.jpgKategorier:Nyhet, Produktivitet

Stikkord:, ,

%d bloggere like this: