Snart «On Air»: Brainworker 2.0!

Det nærmer seg tiden da neste versjon av mitt lille firma Brainworker AS går live på lufta. Etter å ha tredoblet omsetningen i 2016 i forhold til et forsiktig salgsbudsjett måtte jeg tenke nytt når det gjelder strategi og planer for ny vekst.

Dette har opptatt mine små grå de siste tre månedene, men nå nærmer det seg lansering av det jeg inne i mitt eget hode kaller «Brainworker 2.0». Og fra onsdag 15. februar 2017 lanseres den nye websiden, med nye digitale løsninger som bidrar til høyere effektivitet for våre kunder, nye tjenester og en pool av veldig dyktige konsulenter ombord.

The Brainworkers, som jeg foretrekker å kalle dem, har omtrent 100 års erfaring fra bransjen. De har topp kvalifikasjoner, lang erfaring og sertifiseringer innen de fleste områdene de representerer. Ikke minst har de en rekke suksess-prosjekter fra en rekke norske og utenlandske kunder bak seg.

La meg bare liste opp noen av kunnskapene de sitter på:

IBM Domino, IBM Notes, IBM Connections, IBM Verse, IBM WebSphere, IBM Xpages, Java, Javascript, html, groovy, grails, Windows, Linux Ubuntu, MacOS, iOs, Android, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Microsoft Project, Evernote Business, Box Business, Pipeliner CRM, WordPress, MailJet, LinkedIn, Facebook, Asana, Twitter, SproutSocial, DirectMail for MacOS, ProjExec Live etc.

Dersom du trenger hjelp med noen av disse teknologiene skal du ikke nøle med å kontakte vår helt nye Brainworker Support. Du betaler kun for faktisk medgått tid til å løse problemet ditt, helt ned på halvtimen. Du kan også kjøpe et «klippekort» på 10 timer som betales på forhånd og gir deg en ekstra time gratis.

Vårt konsept bygger på idéen at vi hjelper mennesker og bedrifter å jobbe smartere og øke produktiviteten. Det er også årsaken til at vi selger digitale verktøy som IBM Connections, IBM Verse, Evernote Business, Box Business, Pipeliner CRM and ProjExec for IBM Connections.

Vi er autoriserte forretningspartnere med alle våre leverandører og er sertifiserte konsulenter for de fleste av disse løsningene.

Velkommen til Brainworker 2.0 – gi oss en utfordring og test oss!

Kontakt: arne@brainworker.noKategorier:Nyhet

%d bloggere like this: