Selger på farten? Du MÅ ha denne!

Er du selger og stadig på farten til kunder? Mange kundebesøk på en og samme dag? Lei av å slepe på en bærbar PC over skulderen?

Hvorfor ikke putte hele butikken i lomma og konsentrer deg om å selge! Med den hendige og utrolig smarte Pipeliner CRM Mobile har du full kontroll over alle kunder, alle salgscase, alle innkommende og utgående samtaler, alle produkter og priser – ja, rett og slett stålkontroll på salgsjobben din!

Sjekk video:

Likte du det du så? Da burde du se resten av løsningen. Du vil bli overrasket over hvor enkel, smart og intelligent denne CRM-løsningen er. Den er et skikkelig salgsverktøy som hjelper deg aktivt til å nå salgsmålene dine. Vi bruker den selv!

Vil du vite mer? Send meg en e-post: arne@brainworker.no.

Vil du ta Pipeliner CRM på en testrunde? Registrer deg her!

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: