Nå kan du forbedre IBM Connections Cloud med Kudos!

Å hjelpe mennesker og bedrifter til å skape effektive arbeidsprosesser med hjelp av moderne digitale verktøy er hovedfokus hos oss i Brainworker AS. Vi er spesialister på en rekke digitale produktivitets-verktøy og fremst av disse står IBM Connections Cloud.

Adopsjon, i den betydning at man bevisstgjør medarbeidere, skaper entusiasme og energi hos medarbeiderne for å hjelpe dem og motivere dem til å jobbe smartere og bli mer produktive, er nettopp det vi driver med.

Og nettopp derfor er det vi lærer medarbeiderne å ta i bruk smarte, digitale verktøy som gjør jobben lettere og mer moro. Det skal være gøy å gå på jobb og arbeidet skal gå som en lek.

Lek? Ja, nettopp! Det er derfor vi nå teasmer opp med ISW – verdens ledende utvikler av morsomme og engasjerende metoder og teknologier for å gjøre medarbeidere og bedrifter med produktive.

Ta en titt på vidoen nedenfor. Dette er det vi nå vil bringe til det Skandinaviske markedet – rett etter at IBM Connect 2017 i San Fransisco er ferdig.

Se videoen og la oss snakke sammen om hvordan vi i Brainworker kan hjelpe din bedrift og dine ansatte til å få gjort mer på kortere tid – og få mer ut av din investering i IBM Connections Cloud.

Kontakt meg på arne@brainworker.noKategorier:Nyhet

%d bloggere like this: