Vi har gjort det igjen! Ny suksess med IBM Connections Cloud!

Vi har gjort det igjen!

Og vi har gjort det før. Mange ganger. Kommuner, shipping-selskaper, TV kanaler, entreprenører, industribedrifter. Og nå har enda en av våre kunder blitt en offisiell referanse for Brainworker og IBM – verdens største dataselskap.

Si hallo til Deltagruppen! Et norsk selskap som hjelper mennesker som står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb ved å gi dem kunnskaper, ressurser, motivasjon og energi.

Det handler om mennesker. Det handler alltid om mennesker når Brainworker engasjerer seg i prosjekter og prosesser.

Det handler om deling av kunnskap og samhandling mellom medarbeidere, kunder, klienter og eksterne samarbeidspartnere. For Deltagruppen handler det også om å gjøre det lettere å samarbeide mellom geografisk spredte avdelinger og om å bryte ned barrierer mellom fagavdelinger for å unytte kunnskap og ressurser bedre.

For å løse disse utfordringene trengte Deltagruppen en løsning som kunne gjøre det lettere å samhandle uten å bruke tid til å reise mellom kontorene. Med hjelp av IBM Connections Cloud reduserte de reisekostnadene med 20 % samtidig som det ble enklere å arbeide på avstand.

Hva Brainworker bidro med? Vi leverte selve adopsjonen, som det gjerne kalles, motivasjonen, bevisstgjøringen, opplæringen i bruk av verktøyene og rådgivning når det gjelder å skape effektiv arbeidsflyt og prosesser. Som Deltagruppen’s leder for digital utvikling, Håvard Lindheim, sier det:

«…Brainworker leverte en rask og effektiv implementering av løsningen».

skjermbilde-2017-02-21-kl-19-24-25

Vil du vite mer? Les hele historien her og kontakt arne@brainworker.no for å avtale et møte der vi kan snakke om hvordan vi i Brainworker kan hjelpe din bedrift og dine medarbeidere til å øke produktiviteten.

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: