Første norske IBM Champion!

Fantastisk! Hogne B. Pettersen er som første nordmann utpekt som IBM Champion. Dette er en eksklusiv gruppe av dyktige fagfolk som har jobbet med teknologier fra IBM og som har utmerket seg og vært aktive i miljøet rundt produktene og teknologiene – spesielt innen samhandlings-teknologiene fra IT-giganten.

Hogne har i årevis vært engasjert i det norske miljøet og er nå styremedlem i ISBG som er forkortelsen for IBM Software Bruker Gruppe. Nå er han også klar til å overta som leder fra neste årsmøte i juni 2017. Da går også ISBG Vårseminar 2017 av stabelen – et årvisst og meget populært arrangement som hvert år  trekker hundrevis av deltakere fra inn- og utland.

Hogne B. Pettersen har i mange år arbeidet med IBM-teknologier som IBM Domino, IBM Notes, IBM Verse og IBM Connections i tillegg til en rekke andre løsninger fra IBM. Ved siden av å ha jobbet med disse teknologiene hos flere arbeidsgivere er han også kjent som en dyktig fotograf og musikkskribent.

Vi i Brainworker er spesielt stolte over å kunne betgne Hogne som en Brainworker i og med at han er med i vår pool av dykte eksperter på de ovennevnte teknologiene. Hos oss er hans spesialområde kurs og opplæring. For tiden utvikler han en rekke kurs, workshops og webinarer om hvordan man kan jobbe mer effektivt med disse samhandlings-verktøyene fra IBM, men også med e-post som Microsoft Outlook.

Disse kursene, webinarene og workshop’ene vil bli markedsført under betegnelsen Brainworker Academy utpå vårparten.

Vi er stolte og glade over å kunne gratulere Hogne med sin nye tittel – IBM Champion!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: