Nye websider på bare 24 timer!

 

Skjermbilde 2017-03-11 kl. 00.12.23

Da selskapet Precise Prediction trengte nye websider kontaktet de Brainworker. De trengte noen som forstod deres forretningskonsept, som var kreative og hadde nye idéer – og de trengte noen som hadde lang erfaring og – ikke minst – forståelse for god branding.

Vi satte vår spesialist på digital markedsføring og webdesign, Monica Beckstrøm, på saken. Etter en kort online briefing med kunden gjøv hun løs på oppgaven. Allerede samme dag fikk kunden en mockup (skisse) av hennes forslag til ny webside. Og bare noen få dager og et par online møter senere var den ferdige websiden levert kunden.

– Fantastisk! Vi er meget fornøyde! utbrøt kunden da han så det ferdige produktet. – Vi kommer til å gi dere mange flere oppgaver!

Hvor lang tid vi brukte på jobben? Tja, vi brukte litt over 24 timer spredt over noen dager. Om det ble dyrt? Tja. Vi er ikke billige, men vi er dyktige. Og dyktige folk gjør ikke tidkrevende feil som kundene må betale for. Alle våre spesialister er seniorer med flere tiårs erfaring på sine fagfelt.

For å leke litt med slagordet til et rødfarget mobilselskap:

Ikke billig – bare bedre!

PS! Det er selvfølgelig Monica som har designet våre egne websider www.brainworker.no!

Vil du ha tilbud på webdesign eller andre tjenester innen digital markedsføring, branding og sosiale medier? Send din behovsbeskrivelse til support@brainworker.zendesk.com  så ser vi på behovet ditt og tar kontakt for å diskutere nærmere.Kategorier:Nyhet, Webdesign

%d bloggere like this: