Stappfullt frokost-seminar i Kristiansand!

Vårt roadshow i Kristiansand ble overtegnet! Det kom til og med folk som ikke hadde rukket å registrere seg på forhånd. Faktisk var det tre ganger så mange deltakere denne gangen som da jeg var der som IBM-ansatt for en del år tilbake!

Rett over påske er vårt Brainworker Business Roadshow 2017 i gang igjen. Da bærer det avsted til Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Oslo.

Alle disse stedene har vi med oss foredragsholdere fra IBM for å presentere noen av hovedproduktene i Brainworker’s portefølje: IBM Connections og Box Business. Begge er ledende løsninger på sine områder og bidrar til betydelig økning av produktiviteten i bedriftene som tar dem i bruk.

  • IBM Connections er kåret av IDC som verdens ledende plattform for samhandling for syvende året på rad!
  • Box Business er utpekt som verdens ledende løsning for dokument-deling for tredje år på rad!

Det er med andre ord løsninger helt i toppsjiktet vi kommer til å vise deg – også i live demo!

Begrenset deltakerantall

Vi ønsker at disse frokost-seminarene skal ha mye rom for dialog og interaksjon. Derfor begrenser vi deltakerantallet til maks 10 deltakere. Har vi plass for et par-tre deltakere ekstra, så får vi det sikkert til. Men det betyr at vi må prioritere nye potensielle og eksisterende kunder. Det er dessverre derfor ikke plass til andre IBM forhandlere som måtte ha lyst til å oppdatere seg – de har andre forum.

Det lønner seg å være tidlig ute med påmelding på grunn av det begrensede antallet deltakere som får plass. Du finner mer informasjon og påmelding på denne linken:

MELD DEG PÅ HER!

Temaene under frokost-seminaret skapte stor interesse og spørsmålene fra deltakerene var mange og begeistrede. Da seminaret var slutt var det mange av deltakerne som ble igjen for å diskutere videre og et par kom til og med tilbake for å stille ytterligere spørsmål.

Hemmelig gave til alle deltakere

Alle deltakere får med seg en hemmelig gave fra seminaret – denne gaven er verdens beste verktøy for samhandling og informasjonsutveksling. Det ligger en slik «device» og venter på deg også, men da må du melde deg på!

Vi sees vel?Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: