Bytte fra Outlook til Verse? Ikke så vanskelig som du tror!

Mange ønsker seg bedre søkemuligheter og enklere gjenfinning av vedlegg og linker i e-post de har mottatt. Dessuten en bedre oversikt og flere muligheter for samhandling med kolleger og eksterne. Og noen ønsker seg bedre oversikt over hvem de egentlig samhandler med (se bildet).

Noen ønsker seg å bytte fra Microsoft Outlook til IBM Verse, men fordi de er vant med kompliserte migreringer og oppdateringer i Microsoft-verdenen tror de at det innebærer et svært prosjekt å migrere alle tidligere e-poster fra Microsoft Exchange til IBM Verse.

Men det er mye enklere enn du tror. Enten kan du overlate jobben til en av våre eksperter som har gjort dette mange ganger tidligere, eller så kan du forsøke å gjøre det selv.

Her er en metode:

Ønsker du hjelp med denne jobben eller andre? Send en e-post med beskrivelse av ditt behov til support@brainworker.zendesk.com så løser vi oppgaven for deg!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: