Dette webinaret bør du få med deg!

Har du en rekke Domino-applikasjoner du ikke har helt oversikt over? Vurderer du å flytte fra Domino-plattformen, men ikke helt vet hva det vil innebære av kompleksitet og kostnader? Har du mistet oversikten over hvilke applikasjoner som benyttes mest eller minst og av hvem – og hvilken avhengighet de har til hverandre?

Bygger du dine beslutninger om bytte av plattform mer på følelser og antagelser enn på rene og udiskuterbare fakta?

Det er mange som bare har tatt en beslutning basert på en magefølelse eller en subjektiv oppfattelse og glemmer helt at fakta ofte er noe helt annet enn man «tror». Baserer man beslutninger på et så dårlig grunnlag går man seg ofte på en skikkelig smell. Både når det gjelder kompleksitet, tidsforbruk og kostnader.

Men hvordan skaffer man seg fakta når man sitter med et antall Domino-servere med en rekke applikasjoner som er driftskritiske og en ny ledelse ønsker seg andre grenssnitt på applikasjonene? Jo, man analyserer situasjonen og får en full og usminket oversikt over fakta – reelle fakta.

Det er dette det handler om i webinaret som ISBG arrangerer sammen med panagenda den 30. mai i år. Da presenterer panagenda sin løsning Application Insights som Brainworker AS er forhandler av i Norge.

Skjermbilde 2017-05-16 kl. 09.42.20

Denne løsningen gir deg fullt overblikk over hvordan alle dine applikasjoner blir brukt, hvor ofte de blir brukt, hvordan og av hvem de blir brukt. Den gir deg en perfekt oversikt over hele applikasjons-miljøet ditt, hvor mange kodelinjer som er relevante, hvilke programmeringsspråk som er mest brukt og hvordan kompleksiteten og avhengigheten mellom applikasjonene påvirker din applikasjons-strategi.

Enten du vurderer å migrere, modernisere eller fortsette med din applikasjons-plattform, så vil Application Insights være en nøkkel til dine beslutninger om hvilken strategi du skal velge. Ved å koble bruksfakta med informasjon om applikasjons-design oppnår du et perfekt og faktabasert beslutnings-grunnlag. Bare basert på kalde fakta kan du minimere drifts-kostnadene og kalkulere risiko og utgifter helt ned på detaljnivå.

Mer informasjon om webinaret og påmelding finner du her!

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: