Verdens beste gruppekalender!

Alle leverer kalendere, men ikke alle leverer så gode gruppe-kalendere som OnTime Group Calendar!

Du kjenner deg sikkert igjen når jeg forteller at hundre-tusener av medarbeidere i bedrifter og organisasjoner verden over bruker hundre-tusener av timer på å finne ledige tidspunkter for når de kan samle en gruppe mennesker til et møte. Og enda verre – de bruker minst like mye tid på å få tak i kolleger for å høre når de har ledig tid.

Nei, sier du. Vi bruker kalenderen i Microsoft Outlook. Eller kanskje i IBM Notes.

Ja, det er greit det, men hvor enkelt er egentlig det? Og hvor mye tid bruker du på å finne ledig tid hos alle som skal delta i et møte? Ta tiden neste gang så får du kanskje en overraskelse som ikke er så hyggelig.

OnTime Group Calendar, som Brainworker forhandler i Norge, går langt utenpå de fleste andre løsninger for felleskalendere. Bare sjekk alle de video-ene du finner her!

OnTime Group Calendar har også en rekke tilleggsmoduler som møteoversikter levet på dataskjermer til resepsjon eller møteavdeling, møteoversikt og møtebooking direkte på display utenfor hvert møterom, modul for bestilling av catering til møtene etc.

Vi selger OnTime Group Calendar i Norge og leverer både som on-prem, cloud eller hybrid – og både for IBM Domino/Notes, IBM Connections, IBM Connections Cloud, Microsoft Outlook eller Microsoft Office 365.

Sjekk gjerne websiden vår for mer informasjon.Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: