Lær triksene for å mislykkes med et IT-prosjekt!

Er han derre Arne Sigurd Nielsen blitt helsprø nå? Ja, du kan så spørre ut fra tittelen på dette innlegget. Ingen vil vel mislykkes – enn mindre planlegge for å mislykkes.

Men dette er faktisk temaet for mitt foredrag som jeg skal holde i neste uke på ISBG Vårseminar. Så vil du ha med deg dette «omvendte» foredraget så bør du melde deg på nå.

Hva vil jeg egentlig med å snakke om et tema der jeg fokuserer på hvordan man er garantert å mislykkes med en IT-investering?

Jo, etter snart 20 år i IT-bransjen og over 30 år i næringslivet har jeg sett en rekke prosjekter gå «rett i dass» fordi man ikke fokuserte på de riktige og viktige tingene. Jeg har sett en rekke prosjekter mislykkes fordi man ikke «tenkte alle tankene» – som min far pleide å si – før man satte i gang.

Joda, jeg snakker også av egen erfaring – for jeg har også gjort disse tabbene. Men jeg snakker mest av andres erfaring – bedriftsledere som trodde at penger og teknologi løser alle problemer. Ledere som tror de kjøper seg fri for problemer, men som havner i et stort, svart og uendelig dypt hull av feilinvesteringer og null teknologisk innsikt.

Jeg hart sagt det før og jeg kommer til å si det igjen i foredraget mitt:

IT er for viktig til å overlates til IT-sjefer!

Vil du høre resten? Møt opp!

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: