Video: Slik bruker du Google Forms for å samle kunder til CRM

I forrige artikkel viste vi hvordan du kan bruke Google Mail og Pipeliner CRM med hjep av en plugin i webleseren Chrome. De fleste selgere jobber mye i mailboksen sin og med Chrome og Pipeliner bloir salgsarbeidet mye lettere.

Men noen av dere har også websider der potensielle kunder registrerer seg for å få mer informasjon om dine produkter og tjenester. Mange bruker Google Forms for å løse dette. Og nettopp derfor har vi en smart løsning for å overføre disse dataene til CRM-løsningen fra Pipeliner.

Ta en titt på videoen:

Imponert? Lyst til å få vite mer? Kontakt oss på arne@brainworker.no.

Lyst til å se en live demo av Pipeliner CRM? Book tid her!

Vil du ha tilgang til Pipeliner CRM i en gratis prøveperiode? Bruk denne linken og vi gir deg en time gratis starthjelp!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: