Et aktivt intranett øker produktiviteten til dine ansatte! Se video!

Engasjerte medarbeidere er mer produktive enn andre! De går nemlig til arbeidet med glede og synes arbeidsdagen gir dem verdifullt innhold og muligheter for utvikling.

Men for å få til dette må de ansatte oppfatte at de har en viktig betydning for bedriften. De må kjenne at de bidrar til å skape viktige verdier – både for bedriften, sine kolleger og seg selv.

Da må bedriften legge til rette for å bygge teamfølelse, tilhørighet og fellesskap. Dette skaper man ikke bare med hjelp av en strategi eller flott ord i en glanset årsberetning. Teamfølelse, fellesskap og felles mål skapes bare ved å jobbe målbevisst – sammen.

I mine siste arbeidsår i IBM innførte vi en ny plattform for digital samhandling – IBM Connections. Det forandret fullstendig måten vi jobbet på. Plutselig fikk vi tak i den kompetansen vi trengte i prosjekter – mye raskere enn tidligere. Med ett hadde vi tilgang til alt vi trengte via vårt egne sosiale intranett. Vi kunne superenkelt får svar på spørsmål eller finne en kollega som kunne hjelpe oss raskt – uten at vi på forhånd visste at denne kollegaen eksisterte. Og – ikke minst – mengden av e-post som tidligere overveldet oss ble betydelig redusert. Nesten all intern kommunikasjon og samhandling skjedde nå via vårt interne digitale sosiale samhandlingsverktøy – IBM Connections.

Det første jeg gjorde da jeg sluttet i selskapet for å starte egen virksomhet, var å skaffe meg IBM Connections Cloud – den nettskybaserte løsningen som jeg har tilgang til fra hvor som helst, når som helst og med hvilken enhet som helst.

Og dette er også det verktøyet jeg bruker til å styre prosjekter, jobbe sammen med folkene mine og kundene mine. Alt jeg trenger for å drive en bedrift har jeg i denne ene løsningen. (Bortsett fra regnskap og fakturering). Vil du vite mer om hvordan jeg bruker dette enkle verktøyet for å drive firmaet mitt er det bare å ta kontakt.

Nå kommer det en helt ny fantastisk løsning basert på den samme nettskyen – IBM Connections Engagement Centre. Den gir brukerne den ultimate intranettløsningen som gir dem tilgang til alle de verktøyene de bruker i jobben sin.

Fra dette digitale dashboardet har de tilgang til e-post, applikasjoner, dokumenter, nyheter og verktøy for kommunikasjon og samhandling. Med IBM Connections Engagement Centre kan man bygge sin egen intranettside som er skreddersydd for bedriften og personalisert for den enkelte medarbeider. På den måten unngår man at medarbeiderne må lete etter verktøyene og grave seg gjennom masse annen visuell støy fra ting som ikke vedgår dem eller er direkte relatert til arbeidsoppgavene deres.

Produktivitet og effektivitet handler om å gjøre det enkelt for seg selv og de ansatte. Om du opplever at prosesser går tregt i din bedrift betyr det at du må finne en ny måte å jobbe på – å gjøre arbeidsprosessene så friksjonsfrie som mulig.

Vil du vite mer? Stikk innom websiden vår og book et møte!

 

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: