VIDEO: Slik gjør du bedriften din smartere med wiki’s i IBM Connections!

Mange kjøper smarte løsninger i nettskyen, men ikke mange bruker dem like profesjonellt som en av mine kunder i Askim.

Deltagruppen AS byttet plattform for noen år siden fra Microsoft Sharepoint til IBM Connections for å utvikle bedre samhandling og kompetansedeling på tvers av fagavdelinger og avdelingskontorer. Deltagruppen er en arbeidsmarkeds-bedrift som fokuserer på å bringe folk inn i, eller tilbake til, arbeidslivet. De har kontorer tre steder i Østfold.

Intranettansvarlig i Deltagruppen er Håvard Lindheim som er den drivende kraften for å få organisasjonen til å jobbe på en helt ny måte. Målet er å øke effektiviteten og spare kostnader.

Ikke nok med at bedriften nå bruker løsningen til digitale møter, mail, diskusjoner, lagring av dokumenter og en rekke andre funksjoner – de tar også i bruk interne wiki for å øke kompetansen både internt i bedriften og overfor brukerne. Mye opplæring og kursmateriale ligger nå i den nye løsningen.

I denne video’en viser Håvard hvordan han bygger opp sine wiki’s på en enkel måte med hjelp av funksjonene i IBM Connections.

Vil du vite mer om IBM Connections kan du booke et uforpliktende møte her!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: