Dette webinaret bør du få med deg!

Hvor mange ganger har du hørt at IBM Connections er løsningen du skal velge for en moderne og komplett samhandlingsløsning? Men så setter du deg fast fordi folk ikke klarer å venne seg til å bruke det.

– Hvorfor kan det ikke fungere som en vanlig web-side, spør brukerne.

Med IBM Connections Engagement Center kan du bruke all teknologien som ligger inne i plattformen, men legge på ditt eget design og utforme løsningen som en web-side som er mye enklere å ta i bruk.

I tillegg har Engagement Center et redigeringssystem som fungerer som tradisjonelle redigeringssystem på web.

Samtidig har du alle fordelene med Connections, som gjør at du unngår duplisering og dette med å måtte ha en rekke komplekse løsninger i stedet for bare en. Du får også alle muligheter med versjonskontroll, lagring av filer og alt det som Connections kan tilby.

Meld deg på webinaret og få en flott innføring av Stefano Pogliani. Han har jobbet med sosiale løsninger og samhandlingsprodukter i mange år. Før han kom til IBM hadde han jobbet hos Digital Equipment, Forté Software og Sun Microsystems.

Når du melder deg på vil du motta en kalenderinnkalling som du godtar. Her vil alle detaljer om hvor du skal koble deg opp for å få med deg webinaret stå.Kategorier:IBM Connections Cloud, Intranett, Nyhet

%d bloggere like this: