Dette bør du få med deg!

usergroup

Jeg vil gjerne anbefale IBM samhandlingsbrukergruppes høstseminar som er onsdag 22. november kl. 08.30 – 17.00 på BI i Nydalen i Oslo.

Nytt denne gangen er at de har et seminar som er gjort sammen med Common Norge. Fram til lunsj er fokuset på IBMs samhandlingsportefølje (Notes/Domino, Connections etc). Her vil blant annet Robert Farstad fra Item fortelle om da de fikk hackere til å hacke regjeringpartiet Høyres Connections-løsning.

Og visste du at IBM akkurat har annonsert IBM Notes/Domino versjon 10? Dette, og mange av IBMs framtidsplaner for ICS-porteføljen vil du få vite om på seminaret. Det vil også bli informasjon om IBMs nye konferanse Think, som overtar for gode gamle Lotusphere.

Etter lunsj vil du få en grundig gjennomgang av EUs nye personvernforordning (GDPR). Både hvilke utfordringer dette vil avstedkomme for deg og din bedrift, og hvordan du kan løse disse utfordringene. Dette vil gjelde ALLE fra neste år, så her gjelder det å være klar.

Det blir også en herlig lunsj i BIs kantine.

Du kan se hele agendaen her -> http://www.isbg.org/lsbg/cms.nsf/pages/ISBG-Medlemsmote-22-november-2017?Open&qnfl=seminar

Påmelding gjør du her -> https://events.provisoevent.no/common/events/hoestseminar2017/registerKategorier:Nyhet

%d bloggere like this: