prezentor: Brainworker tilbyr nytt og smart verktøy for selgere på farten!

Hvor ofte står du ikke der med en potensiell kunde fremfor deg, men helt uten hjelpemidler for å visualisere hvilke produkter, løsninger og tjenester du kan tilby?

Nå kan du ha alt du trenger av presentasjoner og salgsmateriale med deg i lommen! Med det suverene salgsverktøyet prezentor installert på din smart telefon eller nettbrett har du alt du trenger. Brainworker er norsk forhandler.

news-2-retina

Lag flotte og interaktive presentasjoner

Med den smarte og enkle editoren kan du lage lekre presentasjoner som er fulle av interaktive funksjoner som vil imponere kundene dine. Med prezentor kan du  lage en levende presentasjon med videoer, hotspots og relevante filer som jar det enkelt både for deg og kunden å navigere rundt. Selgerne dine vil elske dette verktøyet som er så suverent enkelt å bruke, både før, under og etter kundemøter.

Lag interaktive kalkulatorer

Å lage en interaktiv kalkulator har aldri vært enklere – til og med kompliserte kalkyler kan gjøres enkle og med lett forståelige grafiske fremstillinger. Hva med å vise kunden sine investeringer, besparelser og «return on investment» bare med å dra fingeren over skjermen?

Enkel og smart kundeoppfølging
Med bare noen fingertrykk lager du raskt en profesjonell agenda for ditt neste møte med en kunde. Og allerede i samme sekund du forlater møtet har du sendt over både referat og et spennende tilbud, sammen med nødvendige presentasjoner og dokumentasjon. Alt dette gjør du fra din håndholdte enhet.
Intelligent oppfølging av kunden
Fordi presentasjonene og informasjonsmaterialet ditt ligger i prezentor vil du få full oversikt over hva kunden har kikket på og hva som har fanget mest interesse. Det betyr at neste gang du følger opp kunden så vet du nøyaktig hva han eller hun er interessert i og kan være mer målrettet i samtalen.

Ta en titt på denne videoen så skjønner du hva vi snakker om. Her får du en kort innføring i hvor enkelt og smart det er å bruke prezentor i ditt salgsarbeide!

Ikke nøy deg med å ha sett denne videoen. Ta det litt hands on og opplevd prezentor i virkeligheten. Vi tilbyr deg en gratis testrunde!

Klikk på denne linken og i løpet av kort tid får du en epost fra oss som gir deg mulighet til å teste løsningen.

Har du spørsmål du trenger svar på kan du også ringe oss på +47 41535313.

 Kategorier:Nyhet, Salg, Video

%d bloggere like this: