Pipeliner CRM -nå med kunstig intelligens!

Til forskjell fra andre CRM-løsninger som reklamerer med kunstig intelligens (Artificial Intelligence – AI), har AI i Pipeliner CRM mer en støttende funksjon enn at den tar beslutninger på vegne av selgeren. Man kan godt sammenligne denne med co-piloten i et fly. Det er kanskje også årsaken til at denne funksjonen i Pipeliner CRM har fått kodenavnet Voyager – romkapselen som bringer informasjon og data fra verdensrommet til beslutningstakere med begge beina godt plantet på jorden.
 csm_ai-benefits-predicting-behavior_7087514471
Pipeliner Voyager henter og utforsker kontinuerlig data fra databasene i Pipeliner CRM, enten det er data om eksisterende kunder eller prospekter. Med bruk av intelligente algoritmer gir Pipeliner Voyager veiledning og informerer selgere og salgssjefer ved å utvelges og presentere beslutningsgrunnlag basert på nøkkel-indikatorer. Basert på dette foreslår den aktiviteter, peker på situasjoner som bør følges opp. Voyager varsler selgere og salgssjefer om disse situasjonene med hjelp av et «early warning» system.
Pipeliner Voyager gir deg blant annet en «helse-indikator» for hver eneste salgs-mulighet du har registrert i CRM-løsningen din. Dette har man valgt å kalle «Sales Fitness» og markeres grafisk med grønt (Fit), gult (Attention) og rødt (Action).
Grønt indikerer at salgs-muligheten (opportunity) har relaterte aktiviteter, at ingen oppgaver henger etter og at salgsprosessen er i rute til å bli avsluttet (closed) til forventet tid. Med andre ord er salgsprosessen ved «god helse».
Gult indikerer at det ikke er allokert noen aktiviteter for å drive salget videre. Med andre ord er det kanskje på tide å gjøre noe.
Rødt indikerer at man har oversittet datoen da salget skulle vært gjennomført, eller at man har oversittet fristen for en eller annen aktivitet knyttet til dette salget. Med andre ord er man på etterskudd og salgs-muligheten kan «dø».
Denne helse-tilstanden – eller trafikklysene om du vil – kan synliggjøres i en rekke skjermbilder i Pipeliner CRM.
 csm_pipeliner-navigator_237333a8d7
Analysen som ligger bak disse indikatorene og en rekke andre indikasjoner, baserer seg på alle data som er registrert i Pipeliner CRM. Med hjelp av kunstig intelligens og smarte algoritmer basert på en rekke parametre, kan systemet finne ut hvor sannsynlig det er at salget blir gjennomført og når det blir gjennomført. Man kan se grafiske fremstillinger av det enkelte salg, det enkelt salgs-step, den enkelte kunde, det enkelte produkt eller produktgruppe, den enkelte selger eller grupper av selgere, per territorium/distrikt etc.. Mulighetene er utallige – og fordi alt fremstilles i lette forståelige grafiske bilder er oppfølginger av salg og selgere utrolig enkel – uten bruk av uendelige regneark.
Er du interessert i en demo eller har lyst å teste løsningen? Send en e-post til arne@brainworker.no eller ring +47 41535313


Kategorier:CRM, Nyhet, Pipeliner

%d bloggere like this: