OnTime Gruppekalender med ny versjon for Microsoft! (video)

3bb877b1-77a8-4f78-9552-29c60c16a849Så er den kommet! Nå kan du laste ned den aller siste versjonen av OnTime Group Calendar for Microsoft versjon 2.7.

Den nye versjonen kommer med en helt ny funksjon som gjør det utrolig enkelt og effektivt å finne felles ledig tid for møtedeltakere. Funksjonen har fått navnet OnTime Pollarity og sparer brukerne for mye tid til å finne tidspunkter da alle møtedeltakere har ledig tid. Det du tidligere måtte gjøre manuelt i din Outlook kalender, skjer nå nesten helt automatisk.

Denne funksjonen har allerede vært implementert i IBM-versjonen et halvt års tid, men nå kan også brukere av Microsoft Outlook glede seg over denne smarte løsningen.

Nytt er også at Microsoft-brukerne nå kan synliggjøre sin kontortid i kalenderen og i motsetning til Outlook kan man differensiere mellom ukedagene og også vise ledige pauser.

OnTime Pollarity hjelper dine medarbeidere å redusere tiden de bruker til å finne et egnet møtetidspunkt som passer for flere. Dette oppnår man ved at løsningen sender ut en automatisk spørring til møtedeltakerne før det sendes ut en endelig innkalling enten det er eksterne eller interne møtedeltakere.

Prosessen er uhyre enkel:

  1. Man registrerer en spørring med alternative møtetidspunkter.
  2. Spørringen sendes ut til de inviterte.
  3. Den som har sendt ut spørringen evaluerer svarene og sender ut den endelige møteinnkallingen.

Se video:

Brainworker AS er norsk forhandler. Ta kontakt med oss for mer informasjon!


Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: