Gratis seminar om samhandling: Få med deg nye Domino/Notes, Connections, Office 365 og masse annet!

Det gleder oss i Brainworker AS å kunne invitere deg og dine kolleger til vårt tre timer lange seminar der vi sammen med ISBG (IBM Software Bruker Gruppe) vil presentere de siste nyhetene fra brukerkonferansen Engage 2018 i Rotterdam.
Konferansen, som trakk over 450 deltakere fra hele verden, ble holdt ombord på amerikabåten SS Rotterdam der det bokstavelig talt ble stukket ut en ny kurs for blant annet IBM Domino/Notes helt frem til 2025.
Dette, og mye, mye mer, vil du få høre om i vårt tre timer lange seminar der vi vil ta for oss følgende temaer:
Nytt liv for IBM Domino/Notes!
IBM har overlatt videreutviklingen av denne programvaren for samhandling til sin samarbeidspartner HCL som har satt hele 220 utviklere på jobben med å modernisere og optimalisere Domino og Notes. Allerede til høsten – antatt oktober – vil man slippe den første nye versjonen – versjon 10.0 – på over fem år. Vi forteller hva som er gjort, hva som kommer og hva vi kan forvente oss i årene videre frem til 2025.
Hva skjer med IBM Connections?
Vi viser deg alt du tidligere ikke visste om IBM Connections – blant annet hvordan du nå kan strømlinjeforme det visuelle uttrykket med hjelp av Connections Customizer og gi løsningen ditt eget «corporate design».
Office 365 og IBM Connections i samspill
Mange tror at Office 365 og Connections er konkurrerende løsninger og ikke kan leve sammen i harmoni. Ingenting kunne være mer feil. Vi viser hvordan disse to løsningen faktisk spiller sammen, utfyller og forbedrer hverandre.
Godteposen du ikke kjente til
Vi ser deg alle de godbitene – plugins og addon´s – som gjør din bedrift enda mer effektiv ved bruk av Connections. Brainworker har Skandinavias største portefølje av «ekstrautstyr» til Connections.
Slik omskaper du Connections til et interaktivt intranett
Nå kan du lage ditt eget sosiale intranett uten å skrive kode eller programmere en eneste linje. Med enkle midler kan du skape et helt nytt intranett basert på Connections. Vi viser deg hvordan med bruk av IBM Connections Engagement Center – ICEC.
Verdens mest visuelle CRM-løsning
Endelig en løsning for oppfølging av kunder og salgsprosesser som frigjør tid for selgerne med sin ekstremt visuelle stil og mulighet for individuell tilpasning for ditt firmas salgsmetoder. Vi viser det hvordan du får stålkontroll på dine salgsprosesser og øker effektiviteten hos selgerne.
IBM Watson Workspace 
Hva er egentlig Watson Workspace og hva kan det gjøre for effektiviteten i din organisasjon. Vi viser hvordan dette enkle verktøyet speeder opp aktiviteten i din organisasjon!

Tid, sted og påmelding

Tid: Tirsdag 12. juni 2018 kl. 09:00 – 12:00
Sted: IBM Client Centre i Lakkegata 53, Oslo

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

Etter seminaret byr vi på en matbit. Kaffe og forfriskninger underveis.
Seminaret er selvfølgelig gratis, men det kan bli trangt om plassen så vi ber om at du melder deg på i god tid og også sier fra til oss i god tid dersom du må melde avbud slik at en annen kan få din plass.


Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: