Nye arbeidsmetoder er på vei inn i bedriftene

Du har sikkert brukt e-post i en årrekke og begynner å bli lei av hvor mye det er av den, hvor vanskelig det er å finne frem i alle de tusener av e-poster du har og – ikke minst – hvor lang tid det tar å få svar.

Nå er en ny teknologi på vei inn i bedriftene. Det man tidligere så på som chat – lynmeldinger på norsk – har fått mange nye funksjoner og blir stadig mer intelligent.

I vår egen bedrift – Brainworker AS – benytter vi nå IBM Watson Workspace Plus. I denne appen som også kan integreres med f.eks. IBM Connections (som vi også bruker), lager man små forum der man diskuterer både internt og eksternt (om man vil det). Her deler vi filer og her har vi også web/video-møter.

Det som er ekstra fint med IBM Watson Workspace Plus er at den også inneholder intelligens i og med at IBM Watson er integrert. Med et lite tastetrykk eller et lite fingertrykk på skjermen sorterer den ut det som den av erfaring vet er av interesse for deg. Intelligensen lærer seg hva du er mest interessert og engasjert i. Så om du har vært borte fra løsningen en periode er det bare «å peke på intelligens-knappen» så sorterer den gjennom alt innholdet som er kommet siden sist og henter opp bare det som du er interessert i. Smart – ikke sant?

For deg som har venner og samarbeidspartnere som bruker f.eks. Slack, så er det kanskje kjekt å vite at IBM Watson Workspace Plus integrerer med Slack.

Ta en titt på videoen så skjønner du mer:

Vil du vite mer, eller teste løsningen gratis i en periode er det bare å ta kontakt!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: