Vi er klare for IBM Domino 10.0!

Domnio+10+Partner+Ready

I disse dager kommer en helt ny versjon av IBM Domino. Den nye versjonen kommer som svar på et nært samarbeide mellom IBM’s utviklere og tusenvis av kunder over hele verden som sverger til den svært stabile og allsidige hybriden av en applikasjons-server.

Med nye IBM Domino 10.0 følger også kravet om at forhandlerne skal ha sertifisert seg på den nye løsningen. Brainworker har selvfølgelig gjort dette i tillegg til at vi også har vært ivrige betatestere av den nye versjonen. Vår egen seniorkonsulent og Domino-ekspert, Hogne B. Pettersen, har fulgt utviklingen av versjon 10.0 på nært hold og i nær kontakt med utviklerne. Hogne er IBM Champion for andre år på rad og regnes derved blant verdens «elitesoldater» på Domino-teknologi og er også en ettertraktet foredragsholder i inn og utland.

Du kan trygt lene deg på oss når det gjelder IBM Domino og IBM Notes!Kategorier:Domino, Nyhet

%d bloggere like this: