Nå kan du kjøre IBM Notes applikasjoner i Office 365!

Tro det eller ei! Nå kan du kjøre IBM Notes applikasjoner i Office 365!

For godt til å være sant? Vi innrømmer at det høres slik ut, men med den nye teknologien i IBM Domino 10.0 kan du nå utnytte dine eksisterende IBM Notes-baserte forretnings-applikasjoner i din nye Office 365 arbeidsflate.

Med andre ord behøver du ikke utvikle alle de gamle forretnings-applikasjonene på nytt, men utnytte de du allerede har selv om du har byttet til Office 365 som plattform. Fordelen er at du sparer både tid og rådyre utviklingskostnader.

Den nye versjon 10.0 av IBM Domino har kommet med en lang liste av nye funksjoner og muligheter som f.eks. Auto Repair og Domino Query Language.

Men den kanskje aller største nyheten er at du nå kan bruke Node.js for å utvikle løsninger på IBM Domino-plattformen. Det betyr at du kan beholde dine eksisterende applikasjoner på Domino-plattformen og bruke dem gjennom din nye Office 365 plattform!

Her er noen eksempler på hva vår australske samarbeidspartner ISW (vi forhandler deres løsninger i Scandinavia) har gjort med sin egen CRM-løsning som er basert på IBM Domino og har kjørt på denne plattformen i over 20 år (se bilder nedenfor).

01.jpg

Bildet over: Slik så deres 20 år gamle CRM-løsning ut i den gode, gamle Notes-klienten.

02.jpg

Bildet over: Slik ser deres 20 år gamle CRM-løsning ut i Office 365, men fremdeles basert på en IBM Domino server i bakgrunnen. Du gjenkjenner Office 365 på menyen i toppen.

Se for deg at du har det gamle, kraftige og stabile CRM-systemet ditt kjørende i Notes. Alt fungerer helt fint og dere får jobben gjort. Men du savner kanskje en del funksjonalitet som du har sett i andre web-baserte CRM-system. For eksempel skulle du ønske at du kunne klikke på adressen til en kunde og få opp lokasjonen på Google Maps. Og med Domino V10 og Node.js kan du gjøre dette (bildet under).

Google Maps

Og om du liker å følge med i dine kontakter i sosiale medier selv om du beholder din gamle Domino/Notes-baserte CRM-løsning, så kan du få til dette med Domino 10.0 og Node.js i Office 365. (Dette er forøvrig standard i Pipeliner CRM som vi forhandler).

Twitter

Bildet over: Nå kan du gjøre din Domino/Notes-baserte CRM-løsning mer sosial med hjelp av Node.js og Office 365.

Er du interessert i å vite mer om hvordan du kan beholde dine Domino/Notes applikasjoner selv om du flytter til Office 365? Ta kontakt med oss: +47 41535313 eller registrer ditt behov for oppgradering av din Domino-server på vår Brainworker Support-Desk!

Alle skjermbilder er fra vår samarbeidspartner, ISW.Kategorier:Domino, Nyhet, Office 365

%d bloggere like this: