Nå er IBM Domino 10.0 lansert!

IBM Domino 10.0 er endelig på markedet. Og den kommer med en rekke nye forbedringer og funksjoner. Blant annet vil du nå kunne kjøre dine Domino-baserte applikasjoner både i Office 365 og på håndholdte enheter som f.eks. iPad.

I Norge lanseres IBM Domino 10.0 på ISBG’s høstseminar den 23. oktober på IBM Client Center i Lakkegata i Oslo.

Vil du vite mer om hvordan du kan oppgradere fra dine tidligere versjoner, aktivisere dine gamle lisenser for å få lov til å oppgradere, eller hvordan du kan gjøre dine nåværende Domino-applikasjoner tilgjengelige i Office 365 eller på iPad, er det bare å ta kontakt på telefon +47 41 53 53 13.

Nedenfor finner du noen video’s fra verdenspremieren i Frankfurt tidligere i høst.Kategorier:Domino, iPad, Nyhet, Office 365

%d bloggere like this: