Vi er på plass på Social Connections i Berlin!

20181016_090121

Vår eminente spesialist på IBM Connections og IBM Domino, Hogne B. Pettersen, er på plass i Berling på den europeiske konferansen Social Connections 14. Dette er en konferanse som holdes hvert år på forskjellige steder rundt om i verden.

Hogne, som forøvrig er IBM Champion for andre året på rad, skal som sedvanlig holde foredrag på konferansen. Han er en ettertraktet foredragsholder i inn og utland med effektiv bruk av sosiale samhandlingsløsninger som spesialområde.

Denne gangen skal han snakke om hvordan man kan bruke IBM Domino-applikasjoner integrert i Office 365. Poenget er at mange kunder rundt om i verden har forretnings-kritiske applikasjoner kjørende på applikasjons-serveren IBM Domino selv om de kanskje har sluttet å bruke e-post-funksjonen IBM Notes (som er en standard applikasjon inkludert i IBM Domino). Ved å beholde disse Domino-baserte applikasjonene, men enkelt integrere dem med Office 365, slipper de store kostnader til nyutvikling av de samme applikasjonene på en helt ny plattform.

Ved å integrere eksisterende Domino-applikasjoner med Office 365 får man også et helt nytt og tilpasset brukergrensesnitt.

Vår ekspert, Hogne B. Pettersen, er tilgjengelig for kunder som vil se nærmere på dette så snart han er hjemme igjen fra Berlin!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: