Nå får du tankekart i Connections!

Det er nesten ikke måte på hva du kan få av funksjonalitet som standard i samhandlings-plattformen IBM Connections. Og enda mer får du dersom du installerer noen plugins!

Brainworker AS har spesialisert seg på plugins som gir ytterligere funksjonalitet til IBM Connections og representerer en rekke utviklere og tredjeparts-leverandører. En av disse er australske ISW som er verdens ledende utviklere av tilleggsfunksjoner til Connections-miljøet. Brainworker er norsk forhandler.

Nå leverer vi en ny plugin som har navnet Timeline. Denne lar brukerne av Connections se en kalender der alle oppgaver er synlige på de aktuelle tidspunktene de må utføres.

0FE22205-FF6D-45A5-BFA9-43008918362B

Med Timeline installert i Connections får du full oversikt over alle oppgaver, når de skal utføres og hvem som skal utføre dem. Utmerket for prosjektteam.

Om du er en ivrig bruker av tankekart for notater eller prosjektstyring, så kan du nå integrere Mindmap i Connections. Da får du og teamet ditt full oversikt over prosjektene uten å ta i bruk frittstående programvare.

tankekart

Med Mindmap installert i Connections kan du og teamet ditt bruke mindmapping-metoden til planlegging.

I vår portefølje av plugins fra ISW finner man også Kudos Boards, som vi har omtalt tidligere, og Kudos Ideas, Kudos Buzzy, Kudos Badges, Kudos Awards og Kudos Analytics.

Kudos Boards bruker vi selv i Brainworker til å planlegge aktiviteter. Det skjer ved bruk av drag&drop etter den kjente Kanban-metoden.

Vil du vite mer er det bare å ta kontakt: arne@brainworker.no

#brainworker #kudos #connectionsKategorier:IBM Connections Cloud, Kudos, Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: