Slik får du en bedre gruppekalender i Outlook!

Det er ikke alltid like enkelt å finne felles ledig tid for flere møtedeltakere i standard gruppekalendere. Noen kalendere viser bare alle møtedeltakernes kalendere ved siden av hverandre, noe som medfører manuell gjennomgang og leting etter felles ledig tid.

Andre kalendere søker automatisk felles ledig tid for møtedeltakerne og kommer med forslag til tidspunkter man kan sende invitasjon til.

OnTime Gruppekalender gjør både dette og mere til. Med denne kalenderen kan du faktisk gjøre en avstemning mellom de inviterte deltakerne om hvilken dato og klokkeslett tid de fleste ønsker at møtet skal avholdes. Ja, løsningen kan til og med booke møterom, møteroms-utstyr og møte-servering fra kantinen!

OnTime Gruppekalender integrerer selvfølgelig med din Microsoft- eller IBM-plattform. Du kan bruke den enten du har Office 365 eller IBM Notes. Og selvfølgelig på mobil.

Så enkelt integrerer du OnTime Gruppekalender i Office 365.

Mange kunder som f.eks. håndverks- eller konsulent-bedrifter bruker OnTime Gruppekalender for allokering av ressurser til oppdrag. En dispatcher som har som oppgave å styre medarbeiderne i prosjekter, kan enkelt flytte oppdrag og medarbeidere ved hjelp av dra-og-slipp funksjonalitet og vips er de aktuelle medarbeiderne varslet på sine håndholdte enheter.

Føler du at den løsningen du i dag bruker som gruppekalender ikke er optimal så bør du ta en titt på OnTime.

På videoen ser du hvor enkelt du integrerer OnTime i Microsoft Outlook.

Vil du vite mer? Klikk her!Kategorier:Nyhet, Office 365, OnTime

%d bloggere like this: