ProjExec 7.1 introduserer Kanban for Agile Projects

I går ble ProjExec versjon 7.1 lansert. Den nye versjonen kommer nå med en ny modul – ProjExec Agile som inkluderer den nye Social Kanban som kombinerer Agile og Waterfall metodene i prosjektplanlegging (se bildet).

projexec

Det var undertegnede som i sin tid i IBM brakte ProjExec for IBM Connections til Norge og en rekke norske IBM Connections kunder i Norge har tatt løsningen i bruk. I sin tid benyttet blant annet TV 2 denne løsningen for å planlegge Vinter-OL i Russland.

Kunder som benytter en eksisterende ProjExec Enterprise (on premise) og som har gyldige lisenser med årlig vedlikehold kan oppgradere sine lisenser til ProjExec Agile Enterprise og legge til modulen for Social Kanban til rabattert pris.

Den nye versjonen med Social Kanban vil også bli tilgjengeliggjort for kunder som i dag har ProjExec Live for IBM Connections Cloud. Dette mot en liten oppjustering av lisensprisen.

Ta kontakt med undertegnede om du ønsker mer informasjon!

arne@brainworker.no

 

 Kategorier:Nyhet, ProjExec

%d bloggere like this: