Brainworker er nå godkjent HCL Partner for Collaboration

Brainworker er, som den første i Norden, registrert som HCL Partner for Collaboration.

Som kjent er det HCL som de siste årene, som på vegne av IBM,  har videreutviklet kjente samhandlingsløsninger som Domino, Notes, SameTime og Connections. IBM og det indiske selskapet HCL, med sine 250.000 ansatte er nå blitt enige om at HCL kjøper disse løsningene for å utvikle disse videre og markedsføre dem worldwide. Selve den offisielle overtakelsen vil etter planen skje i juni, men Brainworker har allerede inngått samarbeide med HCL.

Skjermbilde 2019-04-13 kl. 08.45.54

HCL, som blant annet har store leveranser til Norges største bank, DnC, investerer hele 1,88 milliarder dollar (8 milliarder NOK) for rettighetene til programvaren. HCL ville ikke investert et så stort beløp i denne teknologien uten å se et betydelig potensiale i markedet. En rekke kunder som har vært i tenkeboksen om de skulle flytte til en annen plattform har nå ombestemt seg og blir på plattformen etter å ha sett de nye versjonene som er utviklet av HCL. Det forlyder at HCL har satt over 650 programutviklere på oppgaven med å videreutvikle plattformen.

Brainworker AS gjorde nylig et av de største norske salgene av Domino-lisenser siden Statoil i sin tid tok i bruk Domino og Notes (de bruker forøvrig fremdeles Domino som server for en rekke forretnings-kritiske applikasjoner). Kunden økte derved sin Domino-kapasitet fra 20.000 til 40.000 brukere.Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: