Connections Cloud fikk mange nyheter i mars!

Brukere av Connections Cloud kunne glede seg over at det kom en rekke nyheter og funksjoner i løpet av mars måned. Og de kan glede seg over at det også i tiden fremover kommer mye nytt (mer om dette senere).

Her er noen av oppgraderingene som kom i løpet av mars:

OrientMe – tidligere kunne den enkelte bruker velge mellom det klassiske utseendet på «oppslagstavlen» og det nye og mer moderne utseendet som går under betegnelsen «Orient Me» (se bildet under).

orient_me_resized

Nå kan administrator velge å sette dette som standard for alle brukerne, slik at neste gang de logger seg på vil de få det skjermbildet administrator har bestemt. Dette settes i administrator-konsollet.

IBM Connections Engagement Center (ICEC) – har også fått oppdateringer i løpet av mars. Blant annet omfatter dette oppgraderinger av bruker-grensesnittet til ICEC-widgets som nå er mer konsistent med brukergrensesnittet til Connections. Det er også lagt til en ny widget med editor for rikt innhold, samt at det er kommet ny funksjonalitet i widgeten for Activity Stream.

ICEC er et sett med enkle plugins for å skape skreddersydde og interaktive intranett basert på kilder både eksternt og internt i Connections.

Component Pack 6.0.0.7 – er en pakke med komponenter for Connections Cloud og har fått en rekke oppdateringer både når det gjelder Security, Orient Me og Customizer, samt at NGINX Ingress Controller nå er med. I tillegg kan alle oppgraderes fra tidligere versjoner.

Google reCaptcha – for å resette passord. Når en bruker klikker på linken for Glemt Passord ved pålogging åpnes nå et nytt vindu for å registrere et nytt passord. Man har nå lagt til Google reCaptcha for å unngå DoS-angrep fra bot’er. Brukerne må nå sjekke av for at man ikke er en robot (se bildet under).

new_password_screen

 

 Kategorier:IBM Connections Cloud, Nyhet

1 svar

  1. Bra jobba Arne!😊

    Liker

%d bloggere like this: