IBM Domino Mobile Apps er nå tilgjengelig i iOS App Store!

Nå kan du kjøre alle dine Domino-applikasjoner på en iPad uten ekstra programmering! Det eneste du trenger er en iOS-enhet og IBM Domino Mobile Apps som nå er tilgjengelig for gratis nedlasting fra iOS App Store.

Utviklerne av Domino har tatt i mot alle tilbakemeldinger fra beta-testerne og gjort drømmen til virkelighet! Det betyr at hele din organisasjon nå kan gjøre alle applikasjoner som ligger på Domino-plattformen tilgjengelig på håndholdte iOS-enheter uten videre dikkedarer! Tenk deg – alle bedriftens forretnings-kritiske applikasjoner og databaser tilgjengelig hvor som helst og når som helst – rett fra en iPad – både online og offline!

Tenk deg alt du sparer i dyre utviklingskostnader! I stedet for å utvikle alle databasene og forretnings-systemene dine helt på nytt, kan du nå ta dem i bruk uten flere videre-verdigheter. Alt du behøver å gjøre er å laste ned en iOS-app som til og med er gratis!

LAST NED APPEN HER!  Kategorier:Domino, Nyhet

%d bloggere like this: