IBM Domino sparer deg for utrolig mye penger!

Løp avsted og fortell det til økonomi-sjefen! Løp avsted og fortell det til IT-sjefen! Løp avsted og fortell det til både topp-sjefen og styret!

Ved enten å beholde bedriftens eksisterende Domino-plattform, eller bytte til en splitter ny Domino-plattform, basert på den aller siste teknologiske utviklingen, vil du kunne spare bedriften din for utrolig mye penger, ja, kanskje millioner av kroner om bedriften er stor nok.

Analyseselskapet Forrester Group har studert Domino-plattformens totale økonomiske påvirkning av resultatene i bedriftene (Total Economic Impact – TEI) og bringer oppsiktsvekkende resultater. Det er ingen tvil om at det for de aller fleste bedrifter som benytter Domino sparer betydelige beløp på å fortsette å være på denne plattformen i stedet for å brenne av enorme beløp på å utvikle alle systemene på nytt – på en ny og ikke like økonomisk teknologisk plattform.

I morgen, 25. april 2019, vil Forrester Group fortelle om funnene i undersøkelsen i et eget webinar. Du vil også høre kunder fortelle om hvilke enorme besparelser de har gjort ved å være på Domino-plattformen!

MELD DEG PÅ WEBINARET HER

LES STUDIEN HERKategorier:Domino, Nyhet

%d bloggere like this: