Brainworker og iSi inngår samarbeide

Brainworker AS har inngått samarbeidsavtale med konsulentselskapet iSi AS. Med dette utvider Brainworker både sin kompetanse og leverings-kapasitet.

Konsulentselskapet iSi AS holder til på Åndalsnes og har 5 konsulenter som er spesialister på å utvikle skreddersydde dataløsninger på en rekke plattformer. Ikke minst gjelder dette de kjente teknologiene IBM Domino, IBM Notes, IBM Sametime, IBM Connections, Microsoft Teams og moderne skreddersydde nettløsninger.

IBM Domino er en av verdens mest anerkjente applikasjons-servere og er kjent for sin stabilitet, sikkerhet, åpenhet og enkle og raske utviklingsmiljø. En nylig studie gjort av analyseselskapet Forrester viser at IBM Domino har en eventyrlig positiv TCO (302 %) som overgår alle konkurrenter.

IBM Notes er en klient for applikasjoner, hvor e-post-applikasjonen følger med. IBM Notes gjør at man kan jobbe med databasene lokalt uten å være tilknyttet serveren. IBM Domino er også enkel å integrere med andre plattformer og mobile enheter.

IBM Sametime er en chat og webmøte-modul som gjør det mulig å ha dialoger med andre brukere direkte i applikasjonene. IBM Connections er en plattform for digital samhandling.

Med den nye avtalen er kundene til Brainworker sikret tilgang til dypt faglig support- og utviklingskompetanse på disse plattformene. Konsulentselskapet er spesialister på å modernisere og utvikle IBM Domino baserte applikasjoner, samt å ivareta all drift også i egen serverpark. Gjennom iSi sin kompetanse og lange erfaring kan du nå løfte dine Domino-baserte løsninger over på web og mobil, uten at du må bruke masse penger på å migrere data vekk fra Domino-plattformen.

Både Brainworker og iSi er IBM Business Partnere. Eierskapet for denne programvare-porteføljen blir i løpet av månedsskiftet overført til det indiske selskapet HCL som har kjøpt programvare-porteføljen for 8 milliarder norske kroner.

Ta gjerne kontakt med undertegnede for eventuelle spørsmål.
Vennlig hilsen
ARNE SIGURD ROGNAN NIELSEN
CEO | BRAINWORKER AS
0047 41535313 cell | 0047 69705789 office


Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: