Ny versjon av OnTime Gruppekalender for Microsoft Office!

Den kjente og populære gruppe-kalenderen OnTime er nå kommet i en ny og oppdatert versjon 3.5 for Microsoft-plattformen!

Dette er den kraftigste oppgraderingen som noensinne er gjort av OnTime for Microsoft og er fullpakket med nye funksjoner og forbedringer slik kundene har ønsket det.

Her er noen av nyhetene:

Rollebasert: Med OnTime Gruppekalender kan man nå sentralisere delegeringen av roller til administrasjonen. Det betyr at man kan delegere til roller og ikke bare enkeltpersoner. Likevel vil brukerne kunne få personlig tilgang spesifikke personer og avdelinger. Tidligere måtte dette gjøres manuelt – noe som både var kjedelig og tidkrevende. Med den nye funksjonen der man nå differensierer både individer og grupper (roller) er denne prosessen blitt mye mer effektiv (se illustrasjonen under).

60a09f7f-310d-44ff-922e-17a764758fa8

Delt administrasjon: Med OnTime Gruppekalender kan man nå også dele private grupper. Det vil si at både nye og eksisterende grupper av ansatte kan deles med bare noen eller alle medlemmene av gruppen. I tillegg kan den som har laget/eier gruppen gi andre tilgang til å administrere gruppen.

Ny editor: Med OnTime Gruppekalender kan man nå arbeide med både formatert tekst, bilder og dokumenter – direkte fra OnTime. Den nye versjonen byr nå på en innebygget HTML-editor, noe som har vært høyt på ønskelisten hos brukerne. Med den nye editoren kan man enkelt skrive rik tekst, legge til filer og redigere det meste direkte i OnTime. Dette gir en langt rikere kalender-opplevelse. Det har aldri vært enklere å skape eller redigere en detaljert møte-invitasjon.

Den nye HTML-editoren virker sømløst både med Office 365, Microsoft Exchange og hybridløsninger, inkludert IBM Notes brukere (se illustrasjonen under).

cab5446d-017d-4f81-a63c-8281cbed92ac

Enklere: Med OnTime Gruppekalender kan du nå akseptere eller avslå møte-invitasjoner direkte fra OnTime. Dette er endret for å gjøre det enda enklere og raskere å planlegge sine møter. Nå kan man akseptere eller avslå innbydelser uten å måtte åpne selve kalenderen. Nå aksepterer eller avslår man direkte i invitasjonen. Fra det samme skjermbildet kan man også endre på kategorier, møte-tema, møte-sted og «vis som». I har assistenter nå mulighet til det samme på vegne av andre (se illustrasjonen under).

bd1a93e0-743d-472f-a00b-5e168b2bb5eb

Java oppgradering: I 2018 annonserte Oracle at de, etter januar 2019, ikke ville lansere flere oppdateringer av Java SE 8 på sin offentlige nettside for nedlasting til kommersiell bruk. Dette dersom kundene ikke hadde en supportavtale. For å unngå ytterligere lisens-kostnader for OnTime sine kunder har man nå oppgradert Java-versjonen til Java 11 slik at man nå kan bruke Open JDK som er gratis å bruke.

Vil du vite mer om OnTime Gruppekalender registrerer du deg her så tar vi kontakt!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: