Executive Briefings

t I dagens tøffe konkurranse er det viktig å ligge foran konkurrentene når det gjelder effektivitet, bedriftskultur og kunnskapsdeling. Skal man lykkes med det må de fleste bedrifter endre måten de jobber på.

Business line-up

Undersøkelser fra bl.a. McKinsey sier at ved å ta i bruk nye metoder for samhandling og kunnskapsdeling kan man øke effektiviteten i sin organisasjon med opptil 25 %. Dette vil igjen kunne ha en betydelig og positiv innvirkning på bunnlinjen.

Hvordan er det disse vinnerbedriftene skaper endring og setter på «turboen» i sine organisasjoner? Hva skal til? Er det bare å ta i bruk ny teknologi eller er det i enda større grad snakk om psykologi? Hva gjør de ledende bedriftene og hva er de metodene de bruker?

Brainworker tilbyr toppledere og ledergrupper i bedrifter og organisasjoner en ekslusiv briefing tilpasset bedriften eller organisasjonens aktuelle situasjon.

Vi forklarer begrepene Social Business, Working Out Loud, Open Collaboration og New Way To Work. Hva innebærer disse i praksis når det gjelder nye arbeidsmetoder, ny teknologi og hvilken endring btyr dette når det gjelder bedriftskultur og atferd?

Briefingen bringer en rekke business case og konkrete eksempler fra både norske og utenlandske bedrifter.

Deltakerne vil etter briefingen motta en rekke rapporter fra velrenommerte analyse- byråer og konsulentselskaper.

Målgruppen for en executive briefing er eiere, styre og toppledelse i norske bedrifter og organisasjoner. Briefingen tar fra 30 – 45 minutter og kan gjerne legges i forbindelse med en styre- eller ledersamling.

 

%d bloggere like this: