Foredrag med umiddelbar effekt!

Slik øker du salget med social selling

1440856272_thumb.jpeg

Det finnes en rekke metoder i salg. Mange av oss tror vi er de fødte selgere. Så får vi håpe at vi en dag ikke har behov for «den fødte hjernekirurg». Salg er et yrke som krever solid og seriøst arbeide.

Solution Selling, Signature Selling, Sales Forensics og Solution Selling. Alt dette er temaeri dette foredraget:

 1. Du lærer å finne de riktige kundene til dine produkter og tjenester – Social Sales Prospecting.
 2. Du lærer å finne oppdatert informasjon om kundene – Sales Forensic.
 3. Du lærer å finne kundens utfordringer og formulere disse i et språk kunden forstår – Solution Selling.
 4. Du lærer å kartlegge hvordan kundens problem forplanter seg i organisasjonen – Sales Pain Chain
 5. Du lærer å kartlegge følelser, kunnskap, argumenter og motargumenter til alle kundens involverte i salgsprosessen – Buyer Mapping.
 6. Du lærer å bruke nye verktøy som forenkler, profesjonaliserer salgsprosessen din ved å ta i bruk Social CRM.

Foredraget tar 45 minutter og holdes både internt og eksternt. Leveres også som 3-timers hands-on workshop. Send en e-post eller ring +47 41 53 53 13 for mer informasjon og booking.

Slik bruker du LinkedIn som en proff

linkedin-android-walksDet er ikke viktig hvor mange forbindelser du har på sosiale medier, men hvor gode disse forbindelsene dine er. Hvilken verdi har de for deg og hva skal du bruke dem til? I dette inspirerende og lærerike foredraget får du vite hvordan du bruker LinkedIn som en profesjonell.

 1. Du lærer hvordan du skaper en profesjonell profil på LinkedIn.
 2. Du lærer hvordan du søker etter nyttige forbindelser og knytter dem til deg i tre trinn uten å være påtrengende, men skape seriøs nysgjerrighet.
 3. Du lærer hvordan du kan benytte tilleggs-verktøy til å automatisere din prospecting på LinkedIn.

Foredraget tar 45 minutter og holdes både internt og eksternt. Leveres også som 3-timers hands-on workshop. Send en e-post eller ring +47 41 53 53 13 for mer informasjon og booking.

High Tech – High Speed – High Touch

Unknown

Inspirerende foredrag om hvordan din bedrift kan bli mer konkurransedyktig med hjelp av tre fokusområder:

 1. High Tech – hvordan utnytte moderne samhandlings-teknologi til å øke produktiviteten og engasjementet hos dine medarbeidere.
 2. High Speed – hvordan fokusere på de viktige tingene og ikke de som haster. Det som haster er ikke nødvendigvis viktig og betyr som oftest at du ikke er godt nok forberedt og jobber tungvindt og direkte usmart. Ved å jobbe smartere og enklere vil dine medarbeidere spare mer tid og frigjøre opptil 6 uker mer effektiv arbeidstid per medarbeider per år. Kortere beslutnings-tider, kortere research-perioder, kortere behandlings-tid. Alt dette gjør deg konkurransedyktig.
 3. High Touch – hvordan frigjøre tid til å fokusere mer på kundene og yte bedre service enn kunden forventer. Mer tid til kunden, mindre tid til interne prosesser, skaper mer lojale kunder.

Foredraget tar 45 minutter og holdes både internt og eksternt. Send en e-post eller ring +47 41 53 53 13 for mer informasjon og booking.

Social Business – den nye måten å jobbe på!

imagesHva er  Social Business og hva betyr det for min bedrift? Hvorfor skal man bli en Social Business? Og hvordan blir man det? Dette er foredraget for deg som lurer på hva den nye trenden er innen forretings-strategi. Hvordan kan man forandre en tradisjonell måte å drive business på slik at man kan overleve i fremtiden? Hva er alt dette snakket om å endre måten vi jobber på og hva betyr det for meg og min bedrift? Hva har andre bedrifter og organisasjoner i inn- og utland gjort og hvilke resultater har det gitt.

Foredraget tar 45 minutter og holdes både internt og eksternt. Send en e-post eller ring +47 41 53 53 13 for mer informasjon og booking.

Hvordan jobbe mindre og få mer gjort!

Skjermbilde 2015-07-23 kl. 14.28.15Dette er foredraget for deg som ønsker å endre på dine arbeidsvaner. Ved å jobbe smartere og enklere kan du oppnå å få mer gjort på kortere tid. Du lærer forskjellen på det som haster og det som er viktig. Du lærer å utnytte tiden bedre ved å jobbe enklere. Du lærer å kvitte deg med tidstyver. Man kan ikke administrere sin tid, kun sine oppgaver. Derfor er dette ikke et foredrag om «time management», men om «activity management». Se mitt foredrag på engelsk på TEDx.

Over 140.000 mennesker har hittil fått med seg dette foredraget på TEDx/YouTube, mens flere tusen har fått det med seg live på norske konferanser.

Foredraget tar 30 – 45 minutter og holdes både internt og eksternt. Send en e-post eller ring +47 41 53 53 13 for mer informasjon og booking.

Du kan også booke dette foredraget hos foredrags-formidlingen Talerlisten AS

1 svar

Tilbaketråkk

 1. Nye spennende foredrag – Arne Sigurd Rognan Nielsen
%d bloggere like this: