Workshops som gjør deg mer effektiv!

WORKSHOPS

Vi gjør dine medarbeidere mer effektive 

Ønsker du at dine medarbeidere skal lære å fokusere bedre, utnytte de tilgjengelige teknologiene, bli mer effektive innenfor normal arbeidstid og gjennomføre arbeidsoppgavene raskere og bedre?

Da er en eller flere av våre bedriftsinterne workshops midt i blinken for din bedrift. 

Hver workshop varer tre timer – enten før eller etter lunsj – slik at vi rekker å gjennomføre to workshops på én dag. Det betyr at du slipper å ta ut hele arbeidsstyrken samtidig og kan holde produksjonen i gang.

Grunn-modulen

Slik jobber du smartere og får mer gjort –  30 praktiske tips og idéer som gjør deg mer effektiv og oppnår bedre balanse mellom jobb og privatliv. 

Vi bevisstgjør deltakerne på hvilke arbeidsmetoder som er ineffektive, gjør dem oppmerksomme på uvaner, lærer dem nye og  grunnleggende arbeidsmetoder som gjør dem mer effektive. Etter denne workshopen får deltakerne gjort oppgavene raskere, de unngår å komme på etterskudd og oppnår større arbeidsglede.

Foredragsholder er Arne Sigurd Rognan Nielsen, spesialist på personlig effektivitet. Over 140.000 personer har fått med seg hans foredrag «Work less and get more done» på TEDx på YouTube.

Verktøy-modulene

IBM Verse – Slik jobber du smartere med den intelligent e-post-løsningen IBM Verse – 30 praktiske tips og idéer som gjør deg dyktigere. 

Foredragsholder er Hogne B. Pettersen, spesialist på effektiv bruk av digitale verktøy – og ettertraktet som foreleser på en rekke nasjonale og internasjonale konferanser. 

IBM Connections – Slik jobber og samhandler du smartere med IBM Connections –  30 praktiske tips og idéer som gjør deg dyktigere 

Foredragsholder er Hogne B. Pettersen, spesialist på effektiv bruk av digitale verktøy – og ettertraktet som foreleser på en rekke nasjonale og internasjonale konferanser.

Office 365 – Slik jobber du smartere med Office 365 –  30 praktiske tips og idéer som gjør deg dyktigere. 

Foredragsholder er Hogne B. Pettersen, spesialist på effektiv bruk av digitale verktøy – og ettertraktet som foreleser på en rekke nasjonale og internasjonale konferanser.

Evernote Business – Slik jobber du smartere med Evernote Business –  30 praktiske tips og idéer som gjør deg dyktigere.

Foredragsholder er Arne Sigurd Rognan Nielsen, en av to norske Evernote Certified Consultants. Han har jobbet med denne digitale løsningen i en årrekke.

Box Business – Slik jobber du smartere med Box Business –  30 praktiske tips og idéer som gjør deg dyktigere.

Foredragsholder er Arne Sigurd Rognan Nielsen, som også er sertifisert som forhandler av Box for Business.

Pipeliner CRM – Slik øker du salget og jobber du smartere med Pipeliner CRM, frigjør salgstid og får bedre kontroll på alle stadier i salgsprosessen.

Foredragsholder er Arne Sigurd Rognan Nielsen, som også er sertifisert som forhandler og konsulent for Pipelinersales Inc..

Generell info 

Vi anbefaler at man først gjennomfører grunn-modulen for å skape økt bevissthet rundt egen effektivitet hos den enkelte medarbeider. Deretter kan man velge en eller flere av verktøy-modulene som omfatter noen av de digitale arbeidsverktøyene bedriften benytter i dag. Man kan uansett velge fritt hva man vil fokusere på.

Alle workshops inneholder praktiske øvelser som gir hver enkelt deltaker større bevissthet om hvordan de jobber i dag og hva de bør endre på. De utarbeider selv en praktisk plan for hvordan de kan fokusere bedre og bli mer effektive uten å jobbe mer.

Hver modul er på tre timer inkludert praktiske oppgaver, øvelser og gruppearbeider.

Det er ingen begrensninger på antall deltakere, men det anbefales et maksimum på 10 deltakere per sesjon for at alle skal få best mulig utbytte.

Vi skreddersyr også andre workshops basert på hver enkelt bedrifts spesifikke behov og digitale verktøy. Om ønskelig gir vi også personlig veiledning i etterkant.

Priser

Hver modul/sesjon koster 15.000,- per tre timer. Det gis rabatt ved kjøp av flere moduler i samme bestilling. Reise og opphold kommer i tillegg.

Kontaktinformasjon

Telefon 69705789

arne@brainworker.no

Brainworker AS, Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg

Sist oppdatert 27.08.2019

%d bloggere like this: